Apple reparatie Optie1 Soest - INFO@FIXMYAPPLE.NL
BEL 035-3333031 OF STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@FIXMYAPPLE.NL

Apple Waterschade Reparatie

Apple Waterschade Reparatie

Apple waterschade Bij Apple vervalt de garantie onder de waterschade meestal niet hiermee kunnen wij u helpen om waterschade te herstellen van uw Macbook iPhone of iPad en uiteraard met garantie in een goede prijs houding   alleen deze garantie is wel beperkt  zijn en dit hangt aan de schade van de apparaat die water cola koffie of tea opgelopen is wij kunnen in ieder geval uw bestanden kunnen reden en veilig stellen of vervangen van een nieuwe logic board geeft wel full garantie dit is dan wel stuk duurder dan herstellen van moederbord reparatie..

apple waterschade reparatie
apple waterschade reparatie

het keuze is aan de klant maar wij geven hier wel de advies welke hier is beste geval om te doen. als het waterschade corrosie heeft veroorzaakt en heeft veel te lang in de kast gelegen ! is het wel zo dat het hele moederbord zowel genaamd logic board vervangen moet worden .

Advies bij Waterschade : Heeft u uw iPhone in het water laten vallen ?  steek dan niet in de stroom  dan kunt u de waterschade versnelen bij deze actie.

probeer de toestel in een drooge doek te stoppen en zoveel mogelijk opdrogen en neemt u dan contact met ons op maar laat dan deze toestel niet lang tewachten want er zit nog batterij die aangesloten is.. u kunt deze toestel zo snel mogelijk bij ons winkel brengen en wij nemen juiste stappen om dit toestel voor u te kunnen herstellen.

Wij zijn meestal succes geweest met apple iPhone en Macbook  met waterschade , omdat wij juiste gereedschap gebruiken zoals professioneel   ultrasonic cleaner  zie afbeelding.     is uw  Macbook waterschade of vochtschade opgelopen hier kunt u het best de batterij uit halen als dat mogelijk is en nooit proberen op de stroom te zetten want waterschade kan altijd terug komen als dit niet professioneel behandeld is. dus hoe snel contact met ons hoe meer kans dat uw aparaat hersteelt kan worden en dit is de beste tip.

 

Reparatie Apple Macbook Amersfoort, Soest,Baarn, Het gooi

Reparatie Apple Macbook

Reparatie Apple Macbook,  Macbook Pro reparatie Soest Macbook pro waterschade reparatie, Macbook pro laten repareren Fix My Apple repareren en vervangen  origineel onderdelen, Macbook Air waterschade Reparatie, Macbook zwart beeld of strepen door de beeld. Macbook videokaart reparatie Macbook start niet op en geeft dim licht of groen licht op de lader  maar het gaat niet aan ? Macbook Retina scherm reparatie en vervangen van batterij. Waterschade  aan moederbord  van retina macbook. logicboard herstellen reviseren of een nieuwe moederbord aanschaffen bij fix my apple voordelig maar ook de beste reparatie winkel in soest en omgeving Amersfoort.

Bron: Macbook Pro reparatie Amersfoort, Soest,Baarn, Het gooi

Apple Macbook Videokaart vervangen, Beeldscherm of glas reparatie, Smd batterij chip vervangen, lcd connector solderen, smc chip solderen hersolderen.

Macbook laadt niet op , Macbook dimlicht bij het opladen. iMac geeft zwart beeld of valt regelmatig op zwart beeld, iMac wit beeld , iMac strepen op de beeld of helemaal zwart . Macbook vastgelopen?

Macbook toetsenbord touchpad vervangen, Macbook Retina scherm reparatie , Macbook Air Scherm vervangen, Reflow, Reball, Smt soldering aan moederbord, vervangen en analyseren van doorbrandde componenten op de logic board. iCloud herstellen Back-up maken systeem installatie op SSD solid schijf, systeem hardwarematig opschonen  koelpasta vervangen. Apple Diagnose uitvoeren. Software oplossingen van alle Apple Macbook iMac  computer Tablet en telefoon.

Wij hebben meste reparaties van Apple met succes geboekt met tevredene klanten bent u de volgende?  neem dan contact met ons op voor een oplossing die beter en goedkoper is maar voraal professioneel en met aardige medewerker met groot ervaring.

Reparatie Apple Macbook
Reparatie Apple Macbook

Apple iPad reparatie

Apple iPad reparatie

Apple iPad reparatie Soest Baarn omgeving het gooi Amersfoort,

iPad glas reparatie scherm vervangen,

Laadt het ipad niet meer of waterschade? iPad wifi werkt niet goed? bij Fix my Apple vindt u alle antwoorden  voor alle reparaties aan iPad mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Pro,

Voor origineel onderdelen van uw ipad bent u op de juiste adres Fix My Apple

Apple IPAD REPARATIE
Apple IPAD reparatie

Gaat uw ipad niet meer aan of valt uit onmiddellijk en wordt het warm ? Wifi doet niet goed  batterij gaat snel leeg ? Wij repareren alle hardwarematig en softwarematig  problemen van alle apple ipad tablet  en telefoon.

Macbook pro reparatie

Macbook pro  reparatie  Fix My Apple

Macbook pro reparatie onderhoud en chip replace. Logic board repareren. Macbook Pro Retina scherm, Macbook Air , Macbook Pro reparaties bij Fix My Apple Goedkoper en Professioneel en altijd oplossing.

Macbook pro reparatie
Macbook pro reparatie

Macbook pro reparatie  vervangen van beeldscherm, vervangen van Wifi module, vervangen van complete behuizing.

Macbook pro  waterschade reparatie, Macbook Pro upgraden met SSD geheugen schijf. Grafische videokaart reparatie.

Dit zijn enige voorbeelden van problemen die u kunt tegen komen bij uw Macbook . Voor zulke problemen bent u bij Fix My Apple aan het juiste adres!

Sinds 2010 zijn wij een officieel bedrijf gespecialiseerd in het repareren van Macbook. Al vele klanten zijn met zeer tevredenheid bij ons geweest!

Wat ons uniek maakt in deze reparatiewereld? Professionaliteit, kwaliteit en prijs!

Na het onderzoeken van het probleem en het vaststellen van de prijs wordt er altijd overleg gepleegd met de klant.

Op onze uitgevoerde reparaties krijgt u 90 dagen garantie. Voor de reparaties die onder de garantie worden hersteld worden geen kosten in rekening gebracht.

Wij voeren daarnaast ook oa deze reparaties uit:

Glas vervangen

Voeding vervangen

Lcd beeldscherm vervangen

Videokaart vervangen

Voeding reparatie

Macbook vochtschade reinegen en repareren.

Videokaart reparatie

Logic board reparatie (moederbord reparatie)

Macbook Retina scherm reparatie

Macbook toetsenbord vervangen, hardeschijf vervangen en bestanden uitlezen indien back-up uitvoeren

Cooling fan vervangen

HDD naar SSD upgraden

Geheugen upgraden

CPU-processor upgraden indien mogelijk

Macbook geheel schoonmaken incl koelpasta op de grafische kaart en processor

Component smd chip vervangen, solderen en/of  hersolderen van beschadigde componenten van de Macbook die bijvoorbeeld niet meer oplaad, zwart beeld geeft of vraag teken geeft op het beeldscherm

Grafische videochip Amd Nvidia reballen, reflowen hersolderen van soldeerballetjes .

Grafische kaart repareren en vervangen

Software fouten corrigeren, installatie upgrade error hardware solution…

Alle reparaties  vanaf 6 maanden garantie en btw bon

Voor meer informatie neem contact met ons.

Wij regelen ook de verzekeringen.