Apple reparatie Optie1 Soest - INFO@FIXMYAPPLE.NL
BEL 035-3333031 OF STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@FIXMYAPPLE.NL

Apple Waterschade Reparatie

Apple Reparatie FixMyApple - Optie1 > Macbook > Geen categorie > Apple Waterschade Reparatie

Apple Waterschade Reparatie

Apple waterschade Bij Apple vervalt de garantie onder de waterschade meestal niet hiermee kunnen wij u helpen om waterschade te herstellen van uw Macbook iPhone of iPad en uiteraard met garantie in een goede prijs houding   alleen deze garantie is wel beperkt  zijn en dit hangt aan de schade van de apparaat die water cola koffie of tea opgelopen is wij kunnen in ieder geval uw bestanden kunnen reden en veilig stellen of vervangen van een nieuwe logic board geeft wel full garantie dit is dan wel stuk duurder dan herstellen van moederbord reparatie..

apple waterschade reparatie
apple waterschade reparatie

het keuze is aan de klant maar wij geven hier wel de advies welke hier is beste geval om te doen. als het waterschade corrosie heeft veroorzaakt en heeft veel te lang in de kast gelegen ! is het wel zo dat het hele moederbord zowel genaamd logic board vervangen moet worden .

Advies bij Waterschade : Heeft u uw iPhone in het water laten vallen ?  steek dan niet in de stroom  dan kunt u de waterschade versnelen bij deze actie.

probeer de toestel in een drooge doek te stoppen en zoveel mogelijk opdrogen en neemt u dan contact met ons op maar laat dan deze toestel niet lang tewachten want er zit nog batterij die aangesloten is.. u kunt deze toestel zo snel mogelijk bij ons winkel brengen en wij nemen juiste stappen om dit toestel voor u te kunnen herstellen.

Wij zijn meestal succes geweest met apple iPhone en Macbook  met waterschade , omdat wij juiste gereedschap gebruiken zoals professioneel   ultrasonic cleaner  zie afbeelding.     is uw  Macbook waterschade of vochtschade opgelopen hier kunt u het best de batterij uit halen als dat mogelijk is en nooit proberen op de stroom te zetten want waterschade kan altijd terug komen als dit niet professioneel behandeld is. dus hoe snel contact met ons hoe meer kans dat uw aparaat hersteelt kan worden en dit is de beste tip.